Официјална средба со министерот за економски развој на Косово, Валдрин Лука

Извршниот директор на НЕР АД Скопје, Бајрам Реџепи, присуствуваше на официјалната средба со министерот за економски развој на Косово, Валдрин Лука и неговата придружна делегација. Средбата беше предводена од министерот за економија на Република Северна Македонија, Крешник Бектеши.