Посета -Киев, Украина

Денес во Киев, Украина – Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје, заедно со министерот за економија Крешник Бектеши присуствуваа на третата сесија на заедничката меѓувладина комисија. Воедно, остварија средба со високи претставници од украинскиот оператор за трансмисија на гас.