Конференција во Бугарија

Во Софија во организација на премиерот на Република Бугарија Кирил Петков, заедно со министерот за економија г. Крешник Бектеши и министрите од целиот регион: Украина, Турција, Грција, Бугарија, Романија, Србија, Азербејџан… разговараме за можностите за алтернативи за снабдување, по кризата и вонредната состојба за снабдување во Источна и Јужна Европа.