Панел дискусија – МЕФ 2022

 Денес во Охрид, во рамките на МЕФ 2022, се одржа панел дискусија на која учествуваше извршниот директор на Национални Енергетски Ресурси, Бајрам Реџепи. На оваа дискусија се разговараше за енергетската криза и можности за диверзификација на енергетските извори.