Работна посета на генералниот директор на НБГ

Извршниот директор на НЕР АД Скопје, Бајрам Реџепи, оствари средба со генералниот директор на Народна Банка на Република Грција. На оваа средба изразивме голема благодарност за поддршката која ја дава НБГ. На средбата се разговараше за заедничката соработка и проекти кои треба да се реализираат.