Известување по однос на Предлог текст на Правила

Ве известуваме дека по однос на подолу наведените предлог текстови, доколку постојат некакви забелешки, коментари или прашања да ни ги испратите на нашата контакт адреса: contact@nomagas.com.mk најдоцна до 14.09.2023 година.