Video gallery

10 Октомври 2023

Аргумент плус - Разговор со Бајрам Реџепи и Антон Чаушевски

1 Декември 2022

Statement given by Bajram Redzepi, Executive director of National Energy Resources Skopje

2 Ноември 2022

Економски магазин - Гостување на Алсат М Телевизија

21 Октомври 2022

ТВ 24 - Бајрам Реџепи, Извршен директор на НЕР АД Скопје

6 Јуни 2022

Разговор со Бајрам Реџепи во емисијата Утрински Брифинг

8 Април 2022

Гостување во Клан Дебата на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје

18 Март 2022

Statement given by Bajram Redzepi, Executive director of National Energy Resources Skopje

3 Март 2021

Бајрам Реџепи, гостин во Економски магазин - Алсат Телевизија

24 Февруари 2021

Увид на гасоводен крак Скопје-Тетово-Гостивар

3 Февруари 2021

Интервју на Бајрам Реџепи во емисијата Агенда 35 МРТВ 1

20 Декермври 2020

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР, во емисијата "Интервју на неделата" - MРТ 2

6 Ноември 2020

Изјава на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР - ЛОТ 5 Скопје-Тетово-Гостивар

13 Февруари 2020

Економски магазин - Алсат М телевизија

16 Јануари 2020

Субвенциониран и поевтин гас за секое семејство

9 Декермври 2019

The delivery of natural gas through Turkish stream begins on 1 January

2 Декермври 2019

Бајрам Реџепи - извршен директор на Национални Енергетски Ресурси : Северна Македонија во иднина ќе добива гас од Азербејџан

24 Август 2019

Natural gas coming closer, 70% of the works on section Negotino - Prilep - Bitola completed

24 Август 2019

Дронски снимки: Увид во магистралниот гасовод, секција Неготино-Прилеп-Битола

27 Јули 2019

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на МЕР АД Скопје за Телевизија 24

30 Март 2019

Gas interconnection with Greece for a stable gas supply

30 Март 2019

Insight into construction works on the gas pipeline section Negotino-Prilep-Bitola, March 2019

22 Декермври 2018

Completed construction of the gas pipeline from Stip to Negotino

3 Септември 2018

Директен пренос од дебатата во град Скопје за гасоводот на Водно