Video galeri

10 Октомври 2023

Аргумент плус - Разговор со Бајрам Реџепи и Антон Чаушевски

1 Декември 2022

Изјава на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје

2 Ноември 2022

Економски магазин - Гостување на Алсат М Телевизија

21 Октомври 2022

ТВ 24 - Бајрам Реџепи, Извршен директор на НЕР АД Скопје

6 Јуни 2022

Разговор со Бајрам Реџепи во емисијата Утрински Брифинг

8 Април 2022

Гостување во Клан Дебата на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје

18 Март 2022

Изјава на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје

3 Март 2021

Бајрам Реџепи, гостин во Економски магазин - Алсат Телевизија

24 Февруари 2021

Увид на гасоводен крак Скопје-Тетово-Гостивар

3 Февруари 2021

Интервју на Бајрам Реџепи во емисијата Агенда 35 МРТВ 1

20 Декермври 2020

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР, во емисијата "Интервју на неделата" - MРТ 2

6 Ноември 2020

Изјава на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР - ЛОТ 5 Скопје-Тетово-Гостивар

13 Февруари 2020

Економски магазин - Алсат М телевизија

16 Јануари 2020

Субвенциониран и поевтин гас за секое семејство

9 Декермври 2019

Од 1ви јануари почнува испораката на гас преку турски тек

2 Декермври 2019

Бајрам Реџепи - извршен директор на Национални Енергетски Ресурси : Северна Македонија во иднина ќе добива гас од Азербејџан

24 Август 2019

Гасот доаѓа сѐ поблиску, завршени 70 проценти од работите на кракот Неготино – Прилеп – Битола

24 Август 2019

Дронски снимки: Увид во магистралниот гасовод, секција Неготино-Прилеп-Битола

27 Јули 2019

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на МЕР АД Скопје за Телевизија 24

30 Март 2019

Интерконекција со Грција, за стабилно снабдување со гас

30 Март 2019

Увид во гасоводен крак Неготино-Прилеп-Битола, Март 2019

22 Декермври 2018

Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино

3 Септември 2018

Директен пренос од дебатата во град Скопје за гасоводот на Водно