US International Development Finance Corporation

Извршниот директор на НЕР АД Скопје, Бајрам Реџепи, оствари видео состанок со претставници од US International Development Finance Corporation, на кој се разговараше за соработка меѓу Соединетите Американски Држави и Република Северна Македонија за развоја на гасификацијата во земјата, како и влез на американски компании на македонскиот пазар.