Lajme

Реџепи: Регионот ја преживеа енергетската криза, пливаме во многу помирни и постабилни води

Енергетскиот сектор е во многу постабилна состојба, регионот ја преживеа енергетската криза и сега веќе пловиме во помирни води со стабилизирани цени, истакнува извршниот директор

Посета на ЕБРД во Лондон

Бајрам Реџепи, извршен директор на НОМАГАС АД Скопје, заедно со вицепремиерот Фатмир Битиќи и министерот за економија Крешник Бектеши, оствари средба во Лондон со генералната

Потпишан договор за надзор за Проектот за изградба на гасниот интерконектор помеѓу Република Северна Македонија и Република Грција

Во текот на денешниов ден се потпиша договорот за вршење на надзор над изградбата на гасниот интерконектор, помеѓу НОМАГАС АД Скопје и ДЕСФА С.А. од

Vizita në Shtetet e Bashkuara

Деновиве заедно со министерот за економија К.Бектеши и вицепремиерот за европски прашања Б.Маричиќ престојувавме во Вашингтон, САД. Се сретнавме со многу високи политички личности од

Njoftime

NOMAGAS AD Shkup i informon të gjithë përdoruesit e Sistemit të Transmetimit të Gazit Natyror në Republikën e Maqedonisë së Veriut se në pajtim me Protokollin e Konsultimit

Shkup – Forumi Ekonomik

Në forumin ekonomik, i cili u mbajt sot në Shkup, në prani të kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, i Kosovës, Albin Kurti dhe